Verhuur:   "Chalet de Appelgaard" 

Vanaf maart 2015 verhuren wij een modern vakantie chalet op Duinpark Westerschouwen. Het kleinschalige park met in totaal 40 bungalows is gerealiseerd in een voormalige fruitgaard.

 

chalet_aanzicht (1)
chalet_aanzicht (2)
chalet_aanzicht (3)
chalet_aanzicht (4)

 

In verband met de landschappelijk waardevolle omgeving is het duinpark aangelegd overeenkomstig de zogenaamde fruitgaard regeling van de Gemeente Schouwen-Duiveland welke inhoud dat de landschap- en natuurwaarde worden versterkt. Het duinpark is ingericht met fruitbomen, houtsingels, duintjes, verruigde terreindelen, een waterpoel en schelpenpaden. 

Het park ligt aan de Kraaijensteinweg-Haaijmanweg te Burgh-Haamstede aan het begin van de Oosterscheldekering en op ongeveer 1.5 km. loopafstand van het strand van Westerschouwen.

 

Tevens is er gratis WiFi, en een Tv en Radio aanwezig !

Helaas zijn huisdieren niet toegestaan, en mag er niet gerookt worden.

 

Living :

In de living is de keuken gerealiseerd voorzien van een koelkast met vriesvak, een magnetron-bakoven, en een afwasmachine. Ook is het mogelijk de wasmachine te gebruiken.

 

chalet_living (1)
chalet_living (2)
chalet_living (3)
chalet_living (4)
chalet_living (5)
chalet_living (6)

Slaapkamers :

 

Het chalet heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. Er zijn 2 slaapkamers met stapelbedden (80X200) en een slaapkamer met een 2 persoons boxspring (180X200)

 

chalet_slaapkamers (4)
chalet_slaapkamers (2)
chalet_slaapkamers (1)
chalet_slaapkamers (3)

 

Aan de achterzijde van het chalet heeft u uitzicht over de waterplas waar u talrijke watervogels kunt observeren vanuit de huiskamer. De appel is het symbool van ons chalet de appelgaard

 

Wilt u vast wat informatie dan willen wij u graag van dienst zijn.

Meld u aan via onze website of bel ons even. 077-4722531 06-22478234


www.chaletdeappelgaard.nl

 

Wij geven u graag wat meer informatie over de verhuur in 2016

 

chalet_buiten (2)
chalet_buiten (1)